Beschikbaar
Huurprijs
€ 100,-
m2 p.j

Over dit object

Op een goede locatie in Kamperland, bieden wij u deze winkelruimte aan. De ruimte bevindt zich op de begane grond van het pand.

De winkelruimte is ca. 120 m² groot (BVO). De meeste ruimtes moeten nog worden afgewerkt. De begane grond was oorspronkelijk bedoeld om als woonhuis in gebruik te nemen.

De locatie van dit pand is aan de Veerweg, gelegen naast het postkantoor, het VVV-kantoor en de Spar-supermarkt. In de nabije omgeving is nog meer detailhandel te vinden. Het pand is op een hoek gelegen, waardoor de attentiewaarde wordt verhoogd. De Veerweg is een belangrijke ontsluitingsweg voor het verkeer in de kern. Naar verwachting zal de ontwikkeling van Kamperland als recreatiegebied in de komende jaren alleen maar toenemen, door de herontwikkeling van de haven van Kamperland en het omliggende gebied.

Zoekt u winkelruimte in Kamperland? Dan is dit uw kans. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze bedrijfsmakelaars. Oplevering in overleg.

Op een goede locatie in Kamperland, bieden wij u deze winkelruimte aan. De ruimte bevindt zich op de begane grond van het pand. Op de eerste verdieping ligt een bovenwoning die apart wordt aangeboden.

De winkelruimte is ca. 170 m² groot (BVO) en is nu verdeeld over meerdere ruimtes. De meeste ruimtes moeten nog worden afgewerkt. De begane grond was oorspronkelijk bedoeld om als woonhuis in gebruik te nemen, maar is ook voor andere doeleinden te gebruiken, waaronder winkel en kantoor. Aan de achterzijde van het pand is een patiotuin. Eventueel is opdelen van de ruimte mogelijk. Zulks geschiedt in overleg met de eigenaar. De voorgevel wordt door de verhuurder nog geheel vernieuwd, door het aanbrengen van twee nieuwe puien.

In het kort een aantal voorzieningen opgesomd:
- aparte meterkast voor de benedenverdieping;
- ingericht toilet met zwevend closet en fonteintje;
- keuken;
- frontbreedte van ca. 11 meter.

De locatie van dit pand is aan de Veerweg, gelegen naast het postkantoor en de Spar-supermarkt. In de nabije omgeving is nog meer detailhandel te vinden. Het pand is op een hoek gelegen, waardoor de attentiewaarde wordt verhoogd. De Veerweg is een belangrijke ontsluitingsweg voor het verkeer in de kern. Naar verwachting zal de ontwikkeling van Kamperland als recreatiegebied in de komende jaren alleen maar toenemen, door de herontwikkeling van de haven van Kamperland en het omliggende gebied.

Zoekt u winkelruimte in Kamperland? Dan is dit uw kans. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze bedrijfsmakelaars. Oplevering in overleg.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Huurprijs
€ 100,-
m2 p.j
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
324 m2
Oppervlakte
120 m2
Verkoopvloer oppervlakte
120 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.