Verhuurd
Koopprijs
€ 619.000,-
k.k.

Huurprijs
€ 54.000,-
p.j.

Over dit object

Te koop / Te huur
Goed onderhouden productie-/magazijnruimte met kantoren en showroom op bedrijventerrein 'De Poel 1' in Goes. In totaal bedraagt de vloeroppervlakte van het complex circa 1.500 m² waarvan circa 500 m² representatieve kantoren en showroom aan de voorzijde.

Bereikbaarheid en ligging
De oprit naar de A58 is op enkele minuten autorijden gelegen. Er is een brede diversiteit aan ondernemingen uit de handels- en logistieke sector gevestigd. Onder meer Synergy Health, Bax-Shop, Bouwbedrijf Van der Linde, Dominicus, Jacob Boer en rijschool Hoogesteger en Dek hebben op dit bedrijventerrein hun activiteiten ondergebracht. Door de centrale ligging van Goes is geheel Zeeland, West-Brabant en Rotterdam goed bereikbaar.

Bestemming
In het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Poel heeft het object de bestemming 'Bedrijventerrein', tot en met milieucategorie 3.2 van de Staat van Bedrijven. Daarnaast detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten; detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto's, motorrijwielen, boten, caravans; webshops; aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven.

Indeling
Showroom/kantoren: Entree met tochtsluis en informatiebalie, kantoorruimten, archiefruimte, personeelskantine en toiletten van in totaal circa 500 m².
Werkplaats: Separaat magazijn met cv-opstelling en werkplaats van in totaal circa 1.000 m². Thans is er een grote entresolvloer is de werkplaats aanwezig.

Voorzieningen
-Cv-installatie;
-Diverse boilers;
-Direct-gestookte heater;
-Airconditioning;
-Gescheiden toiletgroepen;
-MIVA-toiletgroep;
-Airco installatie;
-Alarminstallatie.

Buitenterrein
Aan de voorzijde en aan de zijkant van het complex zijn een 20-tal parkeerplaatsen.

Vraagprijs
€ 619.000,-- kosten koper.

Huurprijs
€ 54.000,-- exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaren plus 5 optiejaren.

Huurbetaling
De huurpenningen en BTW dienen per maand vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Bij huur een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Bij koop een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Over de huur en koop is geen omzetbelasting verschuldigd.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
Per 1 maart 2018.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verhuur en verkoop van "Verrijn Stuartweg 43 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
€ 619.000,-
k.k.
Huurprijs
€ 54.000,-
p.j.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Perceeloppervlakte
2370 m2
Oppervlakte
1000 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.