Beschikbaar
Koopprijs
op aanvraag
Huurprijs
€ 29.150,-
p.j.

Over dit object

TE HUUR
Westsingel 132, Goes
Kantoorruimte

"Goed zichtbaar!"
Hoogwaardige kantoorruimte aan de entree van Goes. Deze kantoorruimte is op de begane grond, instapklaar en omvat in totaal ca. 265 m² B.V.O.; thans opgedeeld in meerdere kantoorkamers en een open ruimte. De centrale en goed bereikbare ligging, op een zichtlocatie en toch nabij het stadscentrum zijn kenmerkend voor dit uitstekend onderhouden kantoor.

Koop (eventueel op termijn) is ook bespreekbaar.

Indeling
Hoofdentree (gesplitst in personeels- en bezoekersentree), drie kantoorkamers; vergaderruimte; open kantoortuin (ca. 8 personen); goed verzorgde keukeninrichting voorzien van koelkast, magnetron, vaatwasser en close-in boiler; toiletgroep; berging; archiefruimte; CV-ruimte.

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoorpand is gelegen in het stadscentrum van Goes, aan de entree van Goes tegenover een fraaie Veste.
Het pand is uitstekend te bereiken en is gesitueerd nabij de Deltaweg. Via de A-58 is onder meer Noord-Brabant, Rotterdam en de rest van Zeeland goed te bereiken. Aan de voorzijde van het gebouw is een bijbehorend parkeerterrein (tezamen met bovengelegen appartementen en via vergunningstelsel).

Bestemming
De bestemming is Dienstverlening.
Dienstverlening: het bedrijfsmatig verlenen van diensten, zoals kantoren, reisbureaus, makelaars, kapsalons, wasserettes, autorijscholen.

Voorzieningen
- Eigen entree;
- Verhard parkeerterrein; (gezamenlijk met bovengelegen appartementen en via vergunningstelsel)
- Toiletgroep;
- Goed verzorgde keuken met magnetron, koelkast, vaatwasser en close-in boiler;
-CV-gas;
-Alarminstallatie;
-Airco in de kantoorvertrekken;
-Vloerbedekking;
-Buitenzonwering;
-Glasvezel aanwezig.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend Gemeente Goes, sectie I, nummer 153 (gedeeltelijk); Indexnummer A8.

Parkeren
Op voorterrein (gezamenlijk met bovengelegen appartementen en via vergunningstelsel) en openbaar parkeren in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 29.150,-- per jaar exclusief BTW (exclusief nutslasten; servicekosten niet van toepassing).

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurperiode
5 jaren plus 5 optiejaren. Afwijkende huurperiode in overleg.

Type huurcontract
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Westsingel 132 te Goes" De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+ Lees volledige omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken

Algemeen

Overdracht

Koopprijs
op aanvraag
Huurprijs
€ 29.150,-
p.j.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Bestemming
kantoorruimte

Oppervlakten en indeling

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m2

Geïnteresseerd in dit object?

Voor meer informatie of een bezichtiging van dit object, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten.